Jaarvergadering 2022

De jaarvergadering 2022 wordt gehouden op dinsdag 7 juni om 20:00 uur in Kerkgebouw De Swaen, Voorhaven 135, 1135 BP Edam.
Het wordt een jaarvergadering met een bijzonder feestelijk tintje: we benoemen met elkaar eindelijk weer eens een aantal Leden van Verdienste. De nominaties vindt u hier.
Als vanouds reiken we die avond ook het Gele Steentje uit, live, aansluitend op de vergadering. U kunt ook dit jaar weer stemmen op uw favoriet. De genomineerde projecten vindt u hieronder. Stemmen kan elders op deze website, op de speciale pagina.

Spelregels:

  • De vergadering is alleen toegankelijk voor leden. Daarom verzoeken wij u vriendelijk u op te geven via info@oud-edam.nl of met briefje door de bus bij Achterhaven 105 (1135 XT; ingang op de Breestraat).
  • Wij willen de vergadering beperken tot ca. een uur. Heeft u een vraag of opmerking? Geeft u die dan vooraf door via info@oud-edam.nl of een briefje door de bus bij Achterhaven 105. Dat kan tot en met zaterdag 4 juni. De spreektijd is beperkt, dus houd uw vraag kort en bondig!
  • Stemmen voor het Gele Steentje: alleen leden mogen hun stem uitbrengen. Daarbij geldt: u mag maar één stem uitbrengen. Dubbele of meerdere stemmen zijn ongeldig.

Alle stukken vindt u via onderstaande links:

Stemmen voor Het Gele Steentje kan hier